Ατρόμητος – ΑΕΚ : Η κριτική του Ατρόμητου

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο εξαιρετικός Κιβρακίδης, ο «αρχοντικός» Μάντσον, τα προβλήματα στα στόπερ και ο εγκλωβισμένος Ντάουντα. Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου και του Νταμίρ Κάναντι από to10.gr.

Γιανιώτης: Έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο σταθερός. Κάνοντας κακή εκτίμηση στη φάση του 1-0 για την ΑΕΚ και δείχνοντας μια αστάθεια στο παιχνίδι του.

Κιβρακίδης: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, παρότι είχε να αντιμετωπίσει από την πλευρά του τόσο τον Χουλτ, όσο και τον Χριστοδουλόπουλο. Τους οποίους κατάφερε να περιορίσει.

Γιαννούλης: Δεν ανέβηκε αρκετά, ωστόσο ανασταλτικά ήταν συνεπής και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Χατζηϊσαΐας: Είχε ζητήματα με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας αρκετά εύκολα λάθη.

Ρισβάνης: Έχασε αρκετές μονομαχίες, κυρίως απέναντι στον Λιβάγια, ωστόσο είχε σίγουρα καλύτερη παρουσία από τον έτερο στόπερ των γηπεδούχων.

Μάντσον: Για άλλο ένα παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους του Ατρόμητου. Με πολλή δουλειά στον άξονα, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Μπουζούλαντζιτς: Στο πρώτο μέρος δεν πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε στροφές και μπήκε περισσότερο στο ματς.

Βασιλακάκης: Δεν μπόρεσε να βρει πολλούς χώρους και να γίνει απειλητικός, δείχνοντας εγκλωβισμένος στον άξονα.

Ντιγκινί: Στο διάστημα που έμεινε στο γήπεδο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της ΑΕΚ, δίνοντας πολλές μάχες με τα στόπερ της Ένωσης.

Oυάρντα: Σκόραρε ένα απίθανο γκολ, ενώ είδε και μία ακόμα προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Με τον Αιγύπτιο άσο να είναι και πάλι «όλα τα λεφτά» για τον Ατρόμητο.

Ντάουντα: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αδυνατώντας να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ΑΕΚ.

Μπρούνο: Ταλαιπώρησε αρκετά τον Μπακάκη, όμως άφησε πολλές προσπάθειες στη… μέση, κάνοντας λάθος επιλογές.

Κωτσόπουλος: H παρουσία του έδωσε φρεσκάδα στο κέντρο του Ατρόμητου, σε ένα σημείο που η ΑΕΚ πίεζε αρκετά.

Καρασαλίδης: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Νταμίρ Κάναντι: Η ομάδα του χρειάστηκε τον χρόνο της για να «διαβάσει» το παιχνίδι της ΑΕΚ και να βάλει δύσκολα στην Ένωση, όμως κατάφερε να το πετύχει και στο τέλος να πάρει τον βαθμό. Βγάζοντας αντίδραση μετά το γκολ του Αραούχο, με τις αλλαγές του Κάναντι να βοηθούν τον Ατρόμητο ώστε να βελτιωθεί στο δεύτερο ημίχρονο και να κόψει τη φόρα που έδειχνε να έχει πάρει η Ένωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από