Η παραδοσιακή «φιλοξενία» της Τούμπας στον Ολυμπιακό (vids)

Η παραδοσιακή «φιλοξενία» της Τούμπας στον Ολυμπιακό (vids)

Μια αναδρομή στα όσα έχει περάσει η ομάδα του Πειραιά στην Τούμπα. Οι πέτρες και τα μπουκάλια στον Τζόρτζεβιτς και τον Ριβάλντο, το τασάκι στο μάτι του Μιραλάς σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και το ποτήρι με πάγο που χτύπησε τον Σίλβα. Οι φωτοβολίδες στον Μίτσελ, τα ντου στον αγωνιστικό χώρο και το ρολό ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ στον Γκαρθία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο 44χρονος τεχνικός να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος πέρασε τη νύχτα στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο καθώς κρίθηκε αναγκαία η 24ωρη ιατρική παρακολούθηση.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν για πολλοστή φορά στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ καθώς κανείς δεν ξεχνά τα όσα έχουν ζήσει  και προηγούμενα χρόνια οι πειραιώτες στο συγκεκριμένο γήπεδο. Επειδή κάποιοι μπορεί να ξεχνούν τι επιθέσεις έχουν γίνει εναντίον παικτών και προπονητών του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ, καλό θα είναι να θυμηθούν ορισμένα γεγονότα.

Τα μπουκάλια και αντικείμενα σε Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο

Τα αντικείμενα που έχουν πετάξει οπαδοί του ΠΑΟΚ εναντίον παικτών του Ολυμπιακού είναι αμέτρητα αλλά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που είναι ενδεικτικές για τις σκηνές τρόμου που έχουν ζήσει οι πειραιώτες στην Τούμπα. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας του λιμανιού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει γίνει στόχος των οπαδών του ΠΑΟΚ αμέτρητες φορές, όπως μπορείτε να δείτε από δύο βίντεο της Τούμπας. Τα ίδια έχει τραβήξει και ο Ριβάλντο όταν προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ στο ίδιο γήπεδο.

 

 

Ο Ζαϊρί επίσης έχει κάνει το πολύ μεγάλο λάθος στην Τούμπα, καθώς προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ αλλά δέχθηκε δεκάδες αντικείμενα από οπαδούς του δικέφαλου του Βορρά. Κακώς ο Μαροκινός είχε πάει να εκτελέσει το κόρνερ. Απαγορεύεται για παίκτη του Ολυμπιακού να πλησιάσει στο σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=-rIhqEj8zqA

Το τασάκι στον Μιραλάς

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά τον τραυματισμό του Κέβιν Μιραλάς στη Τούμπα, σε παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, την σεζόν 2010-2011. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά οπαδός του ΠΑΟΚ που ήταν στο γήπεδο είχε πετάξει τασάκι (!) στον αγωνιστικό χώρο. Θραύσματα είχαν χτυπήσει τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού κάτω από το μάτι και ο Μιραλάς ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς θα μπορούσε να είχε χάσει το μάτι του.

Το αντικείμενο που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Ντομίνγκες

Θύμα των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει πέσει και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, καθώς ο Αργεντινός μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος είχε χτυπηθεί από αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί του δικέφαλου. Μάλιστα ο Τσόρι το είχε δώσει στον διαιτητή, Θανάση Γιάχο και ο τελευταίος του έδειξε κίτρινη κάρτα.

 

Η επίθεση στον Νικοπολίδη

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και προσπαθούν να επιτεθούν σε παίκτες του Ολυμπιακού. Κάποιος πλησιάζει τον Νικοπολίδη για να τον χτυπήσει αλλά ο πρώην γκολκίπερ των ερυθρόλευκων κλωτσάει τον οπαδό στην προσπάθεια του να προστατευτεί.

Επιθέσεις σε Μανωλά, Τσόρι και Σαβιόλα

Ο κακός χαμός έγινε στην Τούμπα και σε παιχνίδι Κυπέλλου την σεζόν 2013-2014, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο και αν φτάνουν στην φυσούνα. Είναι ξεκάθαρο από την τηλεοπτική εικόνα ότι επιτίθενται σε Μανωλά και Σαβιόλα, τη στιγμή που κανείς δεν προστατεύει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Στο σχετικό βίντεο μπορούν όλοι να δουν και την φωτοβολία που πέφτει στην φυσούνα. Όλοι επίσης θυμούνται τις φωτοβολίδες στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και το ότι ο Μίτσελ αναγκάστηκε να φύγει για τα αποδυτήρια πριν να τελειώσει το ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=UmiHkSgVeKE&t=49s

Το ποτήρι με πάγο που χτύπησε τον Σίλβα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα έχει χτυπήσει από ποτήρι με παγάκια που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος είχε δεχθεί το ποτήρι στην πλάτη αλλά το ματς συνεχίστηκε. Βεβαίως υπάρχει και η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίκτες του Ολυμπιακού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ