Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν (vid)

O 26χρονος Γκαμπονέζος εξτρέμ της γαλλικής ομάδας φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους».

Το κανάλι που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με τη Σεντ Ετιέν μετά τους Γιοάν Εμβιλά και τον δανεισμό του Παπέ Σισέ, ίσως τροφοδοτηθεί και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο πρωταθλητής Ελλάδας τσεκάρει έναν παίκτη των «στεφανουά».

Η Σεντ Ετιέν αναγκάζεται να μειώσει το μπάτζετ της και τοποθέτησε στην transfer list τον 26χρονο εξτρέμ, Ντενίζ Μουανγκά. Ο Μουανγκά έχει καλά νούμερα στη σεζόν με 7 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια και θα μπορούσε να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είναι δεξιοπόδαρος αλλά κατά κύριο λόγο παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι. Είναι 21 φορές διεθνής με τη Γκαμπόν και έχει σκοράρει 7 γκολ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt αποτιμάται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Ο 21χρονος Άγγλος αρέσει από τον χειμώνα, είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν τον έχει ξεχάσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από