Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν (vid)

Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν (vid)

O 26χρονος Γκαμπονέζος εξτρέμ της γαλλικής ομάδας φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους».

Το κανάλι που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με τη Σεντ Ετιέν μετά τους Γιοάν Εμβιλά και τον δανεισμό του Παπέ Σισέ, ίσως τροφοδοτηθεί και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο πρωταθλητής Ελλάδας τσεκάρει έναν παίκτη των «στεφανουά».

Η Σεντ Ετιέν αναγκάζεται να μειώσει το μπάτζετ της και τοποθέτησε στην transfer list τον 26χρονο εξτρέμ, Ντενίζ Μουανγκά. Ο Μουανγκά έχει καλά νούμερα στη σεζόν με 7 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια και θα μπορούσε να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είναι δεξιοπόδαρος αλλά κατά κύριο λόγο παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι. Είναι 21 φορές διεθνής με τη Γκαμπόν και έχει σκοράρει 7 γκολ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt αποτιμάται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Ο 21χρονος Άγγλος αρέσει από τον χειμώνα, είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν τον έχει ξεχάσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ