ΑΕΚ : Ενδιαφέρον για Τσιγκρίνσκι από Ελλάδα κι εξωτερικό

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για νέο συμβόλαιο, όμως για τον Ουκρανό αμυντικό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο υπήρξε νέα επαφή της Ένωσης με τον μάνατζερ του Ουκρανού στο Κίεβο προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Τσιγκρίνσκι πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τα κιτρινόμαυρα, είναι ο ηγέτης της άμυνας της ΑΕΚ και για αυτό άπαντες στην Ένωση θέλουν να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ΑΕΚ στο Κίεβο για το ματς με την Ντιναμό υπήρξαν συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Αλεξάντερ Πάνκοφ, για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Παρόλα αυτά η εφημερίδα Ώρα των Σπορ γράφει πως ενδιαφέρον για τον Τσιγκρίνσκι υπάρχει και από άλλες ομάδες κι όχι μόνο από την ΑΕΚ, ενώ όλα θα συζητηθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως την περίπτωση του Τσιγκρίνσκι εξετάζουν κι ελληνικές ομάδες, αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε, μετά τον αγώνα ο Ουκρανός δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του: «Θα δούμε πού θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από