STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Το «κυνήγι» της 10ης θέσης στην κατάταξη της UEFA και η ευκαιρία για ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/uefarank-to10@-300x193.jpg)
Ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει την μάχη του για παραμονή στην κατηγορία, το ερχόμενο Σάββατο (24/4,15:00) εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως την παρουσία του Εντίν Τσότσαλιτς.
Ο Βόσνιος στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη μαγνητική που έβγαλε, φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού. Απών για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι επίσης και ο Βάντερσον αλλά και ο έμπειρος μέσος Ντίαζ.
Η ευχάριστη είδηση για τον τεχνικό του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα είναι πως δεν θα τον έχει μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού, μετά την διακοπή του Πάσχα, θα είναι διαθέσιμος για τους δύο τελευταίους… τελικούς με Ατρόμητο και ΟΦΗ .