Παναθηναϊκός : Δίχως τέσσερις η προπόνηση, με Αστέρα εκτίουν Βλαχοδήμος – Κάτσε

Δίχως τους Κουρμπέλη - Λουτσιάνο που ακολούθησαν ατομικό και τους Μυστακίδη - Μολίνς που απουσίασαν με άδεια πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Με Αστέρα Τρίπολης θα εκτίσουν Βλαχοδήμος και Κάτσε.

Με τέσσερις απόντες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε τεχνικοτακτικές ασκήσεις, ασκήσεις ισορροπίας και επιθετική ανάπτυξη, με τους «πράσινους» να ξεκινούν έτσι την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο (24/2, 19:30) εντός έδρας ματς με την Λαμία.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης και Μολίνς, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τους δύο τελευταίους να λείπουν με σχετική άδεια από την ομάδα.

Με Αστέρα Τρίπολης εκτίουν Βλαχοδήμος – Κάτσε

Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (10/3, 19:30) στη Λεωφόρο θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Έργκους Κάτσε. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν την Δευτέρα κόντρα στη Λάρισα τέσσερις κίτρινες κάρτες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει το ματς με τους Αρκάδες, καθώς θέλει να τους έχει διαθέσιμους τόσο στο ματς με την Λαμία (από το οποίο θα απουσιάσει ο Κουρμπέλης), όσο, φυσικά και στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από