Τι λέει ο Κλάτενμπεργκ για Καραϊσκάκη, Τούμπα και Τρίπολη (vid)

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, στην κόκκινη που δέχθηκε ο Λαλά, αλλά και στο ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της πρεμιέρας των πλέι οφ σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κένι Λαλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη, στο πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο χέρι του Τασουλή στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και στο γκολ του Σβιντέρσκι στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που ακυρώθηκε για χέρι του Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ:

Για το χέρι του Τασουλή: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι γιατί παρόλο που η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής πέναλτι αυτό ήταν σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του».

Για το μαρκάρισμα του Λαλά: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση σοβαρού επικίνδυνου παιχνιδιού καθώς ο αμυνόμενος προωθεί τη μπάλα αρκετά μακριά του και στην προσπάθεια του να επανακτήσει την κατοχή, βρίσκει τον αντίπαλο με τις τάπες, πάνω από το ύψος του αστράγαλου διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα».

Για την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση για παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι στη φάση επιθετικής κατοχής καθώς αμέσως μετά το κοντρόλ της μπάλας με το στήθος η μπάλα άγγιξε το χέρι του επιτιθέμενου πριν αυτός τη μεταβιβάσει στο συμπαίκτη του για να σκοράρει».

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από