Χιμένεθ : «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στα πόδια στην Ελλάδα»

Χιμένεθ : «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στα πόδια στην Ελλάδα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Ελλάδα και στάθηκε ιδιαίτερα στον Πέτρο Μάνταλο τον οποίο και αποθέωσε.

Με αφορμή το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στην Marca και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς βλέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και τους παίκτες που ξεχωρίζει.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στον Πέτρο Μάνταλο τονίζοντας ότι είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στα πόδια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες. Εάν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις COVID όπως στην ΑΕΚ, επηρεάζει πολύ τους παίκτες. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, επειδή η προετοιμασία δεν μπορούσε να γίνει κανονικά».

Για την εικόνα της Ισπανίας στην Ελλάδα: «Πιστεύω ότι η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σπουδαία πράγματα. Εργάζονται για να επιτύχουν πολύ σπουδαία πράγματα. Το στυλ του ισπανικού ποδοσφαίρου σηματοδότησε ένα νέο σκηνικό. Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να κάνουν αυτό που κάνουν οι παίκτες της εθνικής ομάδας και της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια αυτούς που πέτυχαν τις επιτυχίες στο παρελθόν. Αλλά πρέπει να υπάρχει υπομονή».

Για τον Πέδρι: «Για μένα είναι ένα αγκάθι που έχω γιατί δεν μου είπαν ποτέ για τον ποδοσφαιριστή όταν ήμουν στη Λας Πάλμας. Δεν ήταν καν στη δεύτερη ομάδα. Μπήκε στο ποδόσφαιρο από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι όπως όταν ήρθαν στα χέρια μου ο Σέρχιο Ράμος ή ο Αντόνιο Ρέγες».

Για τη Σεβίλλη: «Ο Λοπετέγκι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος. Αποκλείστηκε με αξιοπρέπεια στο Champions League και από την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο ενώ στο πρωτάθλημα αγωνίζεται για την τέταρτη θέση και το Champions League. Με αυτό το έργο και την αφοσίωση, η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει υψηλότερες προκλήσεις για να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Για το πρωτάθλημα: «Γνωρίζοντας τον Σιμεόνε και τους παίκτες του, νομίζω ότι θα το κερδίσει η Ατλέτικο. Έκαναν έναν θεαματικό πρώτο γύρο, το πρόβλημα είναι ότι εκείνοι που υποτίθεται ότι θα κέρδιζαν το πρωτάθλημα αντέδρασαν. Δεν είναι ένα μειονέκτημα της Ατλκέτικο ότι η Μπαρτσελόνα αντέδρασε όπως θα έπρεπε να έχει κάνει από το ξεκίνημα».

Για την Εθνική ομάδα: «Υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ, για μένα ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στα πόδια στην Ελλάδα. Η φυσική του θέση είναι ο μέσος, αλλά στην εθνική ομάδα παίζει στην αριστερή πτέρυγα, με την τάση να συγκλίνει προς τα μέσα. Ο Μπακάκης είναι δεξί μπακ με μεγάλη ταχύτητα και ο Σβάρνας, ένας κεντρικός αμυντικός με μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια».

Χάαλαντ ή Μπαπέ: «Είναι σαφές ότι κανείς δεν πρόκειται να έρθει στην ΑΕΚ αλλά νομίζω ο Νορβηγός είναι πιο αποφασιστικός, αν και μου αρέσει περισσότερο το στυλ παιχνιδιού του Μπαπέ. Ο Χάαλαντ είναι περισσότερο παίκτης περιοχής, είναι πιο σημαντικός για οποιαδήποτε ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ