Γκαρσία : «Παίξαμε με καρδιά, δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη»

Στη μαχητικότητα και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Πάμλο Γκαρσία.

Στη μαχητικότητα και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Πάμλο Γκαρσία. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε με καρδιά και απέδειξε με την εμφάνιση της πόσο πολύ ήθελε τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Εννοείται ότι πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Σε πολλούς αγώνες η ομάδα δεν άξιζε να έχει ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για το σημερινό ματς, ξεκινήσαμε με βάση να δούμε ποια λάθη μπορούμε να διορθώσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους ποδοσφαιριστές.

Για την παρουσία Πασχαλάκη, Αουγκούστο:

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά, να αναγνωρίσεις τα προτερήματα όλων των ποδοσφαιριστών. Όπως και εκείνοι να αναγνωρίζουν το πώς θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο για να το πετύχουμε. Με ξέρουν πώς δουλεύω, πώς διαχειρίζομαι καταστάσεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν συμπαγείς, είχαμε διάθεση, παίξαμε με καρδιά και θέληση για να μην φανεί ο αντίπαλος απειλητικός. Δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε του πρώτου μέρους, αυτό μπορούσε να μας επηρεάσει ψυχολογικά, όμως η ομάδα έδειξε πόσο πολύ την ήθελε τη νίκη».

Σχετικά με τη διακοπή που ακολουθεί:

«Έχουμε ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν στις εθνικές τους. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε διαθέσιμους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από