Κάναντι: «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο»

Κάναντι: «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο»

Ο προπονητής του Ατρόμητου στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στο γκολ που την έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων της

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη στο φινάλε στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0).
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά. Δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε προβάδισμα. Στην συνέχεια όμως έπεσε ο ρυθμός μας και ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Πήρε περισσότερο χώρο, ήταν καλύτερος και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα μας 4-2-3-1 με τον Βασιλακάκη στην θέση «10», κάτι που βελτίωσε την εικόνα μας. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και παράλληλα να μην επιτρέψουμε στον Αστέρα να μας απειλήσει. Τελικά, καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό να πετύχουμε ένα γκολ που μας έκανε χαρούμενους και μας βοηθά να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ