Τα πλάνα του Χιμένεθ για ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Χιμένεθ για ΠΑΟΚ

Με αρκετές επιστροφές αναμένεται να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του.

Τα σχέδια του για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής της ΑΕΚ είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν τις τελευταίες ημέρες και θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάζει μία πιο πλήρης ομάδα για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Δύο είναι τα πλάνα του Ισπανού αυτή τη στιγμή. Αρχικά, στην τετράδα της άμυνας, αναμένεται να υπάρξουν επιστροφές, με τον Μιχάλη Μπακάκη να παίρνει και πάλι φανέλα βασικού και τον Χιμένεθ να επαναφέρει την πολύ καλή αμυντική γραμμή και μαζί με τον Έλληνα μπακ να τοποθετεί στην τετράδα τους Λόπες, Σβάρνα και Λάτσι.

Στον άξονα, ο Χιμένεθ βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει με τρεις ή με δύο. Εφόσον ο Ισπανός επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, τότε στο κέντρο θα αγωνιστούν δύο εκ των Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, ενώ σε περίπτωση που η ΑΕΚ κατέβει με σύστημα 4-3-3, τότε το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στον άξονα ο Πέτος Μάνταλος.

Επιθετικά, ο Ολιβέιρα είναι το φαβορί για την κορυφή, με τον Γκαρσία να παίρνει σίγουρα το ένα άκρο. Στην άλλη πλευρά, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο Χρήστος Αλμπάνης υπέστη κάκωση στον ώμο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, με τον Μαχαίρα να συγκετρώνει αυτή τη στιγμή μεγάλες πιθανότητες για να δώσει το «παρών» στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ