ΠΑΟΚ : «Μπλόκο» από παντού για Λαμία!

ΠΑΟΚ : «Μπλόκο» από παντού για Λαμία!

Η Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας αποφάσισε να μην επιτρέψει σε κανέναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μπει μέσα στην πόλη της Λαμίας μπλοκάροντας όλες τις διόδους.

Τα μηνύματα που έρχονται από την πόλη της Λαμίας δεν θα είναι ευχάριστα για τους οπαδούς που θα αψηφήσουν την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού. Η Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας έχει πάρει την απόφαση να αποτρέψει την άφιξη φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πόλη της Λαμίας. Για το λόγο αυτό έχει αποφασισθεί να υπάρξει ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, αλλά και σε όλες τις παρακαμπτήριες οδούς. Επίσης αστυνομική δύναμη θα υπάρξει και στον επιβατικό σταθμό των τρένων, αλλά και στα ΚΤΕΛ του νομού.

Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο, όπως αναφέρουν από την Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, να ξεφύγουν κάποιοι από τον έλεγχο και καταφέρουν να φτάσουν έξω από το ΔΑΚ Λαμίας θα περάσουν από διπλό έλεγχο. Μόνο όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας και είναι κάτοικοι της Λάμιας θα τους επιτραπεί η είσοδος στις κερκίδες. Ακόμα και οι φίλαθλοι της Λαμίας που δεν θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας θα απομακρύνονται από το γήπεδο. Όσοι δεν υπακούς και συλληφθούν τότε θα αντιμετωπίσουν και τις κυρώσεις οι οποίες βάση του νόμου θα είναι πολύ αυστηρές.          

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ