Χιμένεθ : «Είμαι λίγο θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν έβαλα τους Χριστόπουλο και Κοσίδη» (Vid)

Χιμένεθ : «Είμαι λίγο θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν έβαλα τους Χριστόπουλο και Κοσίδη» (Vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την ευκαιρία που δεν πρόλαβε να δώσει σε Κοσίδη και Χριστόπουλο αλλά και για τα πλέι οφ που έρχονται.

Στην κάμερα του AEK TV μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ και απολογήθηκε που άργησε να βάλει στο ματς τους Χριστόπουλο και Κοσίδη με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να παίξουν ενώ αναφέρθηκε και στα πλέι οφ που έρχονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

Για τη μη χρησιμοποίηση Χριστόπουλου και Κοσίδη: «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μας βοηθούν. Αλλά, σήμερα είμαι λίγο θυμωμένος με τον εαυτό μου. Ήμουν λίγο δειλός να μην βάλω νωρίτερα τους Χριστόπουλο και Κοσίδη. Όταν με ενημέρωσαν οι βοηθού μου είχαμε πέντε λεπτά, αλλά πέρασε ο χρόνος. Ήθελα να τους δώσω αυτή την ευκαιρία γιατί το παλεύουν και επειδή τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Καρίμ είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους».

Για την άμυνα της ΑΕΚ: «Λόγω της ταυτότητας της ΑΕΚ είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Και για να μην δεχόμαστε γκολ θα πρέπει να κάνουμε μία ομάδα, που δεν θα δέχεται εύκολα γκολ. Πρέπει να δουλεύουμε τόσο στην επίθεση, τόσο και στην άμυνα. Οι μεγαλύτερες ομάδες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα είναι αυτές που δέχονται τα λιγότερα γκολ ή είναι δεύτερες στα λιγότερα γκολ».

Για το κλειδί ενόψει των playoffs: «Το κλειδί είναι να μην χάσουμε κανέναν και γι’ αυτό βγάλαμε τον Μάνταλο. Κυρίως πρέπει να δούμε πως θα επιστρέψουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που έχουν απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γίνεται καταπληκτική δουλειά στον τομέα της αποκατάστασης, αλλά πρέπει να δούμε και σε τι επίπεδο θα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι ανταγωνιστικό».

Από την πλευρά του ο Αλμπάνης είπε:

«Το ποδόσφαιρο είναι αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Είχαμε καιρό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ξεκινήσαμε καλά με την έλευση του Χιμένεθ, το χάσαμε λίγο στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα πρέπει να το διατηρήσουμε, το πιο δύσκολο είναι η διάρκεια. Κάθε φορά που μπαίνω θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και αυτό είναι το καθήκον μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ