ΑΕΚ : Ο… γρίφος για τον Χιμένεθ, είναι ο Μάνταλος

ΑΕΚ : Ο… γρίφος για τον Χιμένεθ, είναι ο Μάνταλος

Πολλά και κρίσιμα τα ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ, με την κακοδαιμονία των τραυματισμών να κυριαρχεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Μέσα σε όλα, ο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί και την κατάσταση του αρχηγού της ομάδας.

Την εφετινή σεζόν, η ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Πάρα πολλά. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες καταστάσεις, με την κακοδαιμονία να συνεχίζει να χτυπάει επίμονα την… πόρτα της Ένωσης.

Τη μια στιγμή ήταν τα συνεχόμενα κρούσματα κορωνοϊού, μετά το ματς του Europa League με την Ζόρια στην Ουκρανία. Ο ιός εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την ΑΕΚ να βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Τώρα, η νέα δοκιμασία αφορά την… επιδημία τραυματισμών που έχει προκύψει στις τάξεις της Ένωσης. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οχτώ είναι οι παίκτες του Δικεφάλου που βρίσκονται στα πιτς, κάνοντας τον Μανόλο Χιμένεθ να πονοκεφαλιάζει!

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της πολύ κρίσιμα ματς, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής (28/2) με τον Παναθηναϊκό, με το φιάσκο του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές θέσεις να είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Και κάπου εδώ, «κολλάει» και η περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός καλείται να… επαναφέρει τον αρχηγό της ΑΕΚ στο παιχνίδι της ομάδας.

Χάνεται ο Μάνταλος

Το καλοκαίρι του μας πέρασε, ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός ΑΕΚ. Ο 29χρονος παίκτης είχε έτοιμες… βαλίτσες για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ να ναυαγεί κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Ο Μάνταλος παρέμεινε στον Δικέφαλο, ωστόσο η φετινή σεζόν του δεν έχει σχέση με τις άλλες. Ο αρχηγός του Δικεφάλου μετράει μόλις 3 γκολ και 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές, έχοντας χάσει την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο «Πετράν» σκόραρε στο ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο για πρώτη φορά μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζόρια! Τη στιγμή, που πέρυσι είχε ήδη συνδεθεί τρεις φορές με τα δίχτυα από τις 29 Αυγούστου και το ματς της Τραπεζούντας με την Τράμπζονσπορ.

ΑΕΚ : Θλάση ο Μάνταλος, κάκωση ο Τσιντώτας | to10.gr

Ο 29χρονος παίκτης χάνεται μέσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ και αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ που καλείται να βρει… γιατρειά σε αυτή την κατάσταση.

Ο Μάνταλος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Ανδαλουσιανό να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει το 100% από τον αρχηγό της ομάδας. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι πολλοί τραυματισμοί, που αναγκάζουν τον Μανόλο να φέρει πίσω στο χώρο του άξονα τον 29χρονο.

Όμως, με την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια, την αφλογιστία του Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο κόουτς της Ένωσης… καίγεται για την αξιοποίηση του Πέτρου Μάνταλου. Καθώς, μην ξεχνάμε τις κρίσιμες μάχες που ακολουθούν για τον Δικέφαλο.

ΑΕΚ : Προπονήθηκαν κανονικά Μάνταλος και Λάτσι, φόβοι για θλάση του Σάκχοφ | to10.gr

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι από τους πιο καταλυτικούς παίκτες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Η επιδραστικότητά του στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» είναι αξιοπρόσεκτη, με τον Έλληνα παίκτη όμως να μην βρίσκεται και στο καλύτερο… φεγγάρι. Η Ένωση έχει μπροστά της ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει πολλά και για τη νέα χρονιά, με τον Χιμένεθ να αναζητά τη λύση στον γρίφο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ