Ατρόμητος : «Eντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

Ατρόμητος : «Eντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

Κατ' εντολή της Αστυνομίας έγινε η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου, όπως αναφέρει ο Ατρόμητος σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου εξέδωσε ο Ατρόμητος, στην οποία ξεκαθάρισε πως οι φίλοι των Πειραιωτών εισήλθαν σε αυτές κατ’ εντολή της Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1), η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια) στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ