ΠΑΟΚ : Στου κινδύνου την ούγια, γράφει μόνο τ΄όνομα του Κούγια

ΠΑΟΚ : Στου κινδύνου την ούγια, γράφει μόνο τ΄όνομα του Κούγια

Οι δικαστές που ανέτρεψαν την απόφαση Μπόγιοβιτς, είναι οι ίδιοι, που δεν άλλαξαν την πρωτόδικη απόφαση των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων της Τούμπας.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λάρισα, δε συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα μπορούσαν να προβληματίσουν ιδιαίτερα αυτόν τον ΠΑΟΚ και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Ο νόμος πως δεν επιτρέπεται να μακαρίζεις μηδένα προ του τέλους βρίσκεται πάντα σε ισχύ, οι εκτιμήσεις ωστόσο δεν απαγορεύονται.

Ο πιο ορατός κίνδυνος για τον γηπεδούχο δεν είναι αγωνιστικός και ακούσει στο όνομα Αλέξης Κούγιας, που βρήκε πάλι τρόπο να προκαλέσει, χρεώνοντας στον ΠΑΟΚ την ανεπιθύμητη για τους βυσσινί έκβαση της προσφυγής κάποιου ποδοσφαιριστή ονόματι Μπόγιοβιτς.

Επειδή ο Κούγιας έχασε την υπόθεση, υπέθεσε πως έγινε με παρέμβαση Σαββίδη εξ΄αιτίας του μετώπου που άνοιξε μετά το φτύσιμο στον Καντουρί. Ως έμπειρος νομικός μάλιστα αφήνει τη μπηχτή του ξεκινώντας με το «κατά την κρίση μας», οπότε καλύπτεται πίσω από το δικαίωμα στην άποψη που έχει ο καθένας, με την διαφορά πως-όπως έχω εξηγήσει και κατά το παρελθόν- κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί, κρυμμένος πίσω από την κρίση του.

Το «κατά την κρίση μου η τάδε ομάδα ευνοείται από τη διαιτησία», μπορεί να σταθεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα στερούσαμε το δικαίωμα της σκέψης και της έκφρασης.

Το «κατά την κρίση μου η τάδε ομάδα στήνει διαιτητές» μπορεί νοηματικά να βρίσκεται στην αντιπέρα όχθη σε σχέση με το παραπάνω, δε μπορεί ωστόσο να σταθεί διότι αποτελεί μομφή που χρήζει απόδειξης και σε αυτήν την περίπτωση θα καταργούσαμε τα δικαστήρια.

Αν έγραφα κάτι σε «κατά την κρίση μου ο Κούγιας είναι αλκοολικός ή το πάει το γράμμα», θα έστελνε σίγουρα στην κρίση μου στο εδώλιο, για να αποδείξει την ορθότητά της..

Κάνοντας μια σούμα με την ευκαιρία, σύμφωνα με τους Ολυμπιακούς ο Σαββίδης τους κυνηγάει, το ίδιο πίστευε και ο Αλαφούζος που έβλεπε παντού το φάντασμα του Ιβάν, οι γριές ακόμα φωνάζουν πως στη Γ τους έριξε ο Σαββίδης, οι οπαδοί του «ο Άρης» υποστηρίζουν πως τους κυνηγάει ο Ιβάν για να μην ανέβουν -γι αυτό είναι πρώτοι στην αγαπημένη τους κατηγορία-, αν τα κάνει όλα αυτά και ασχολείται και με τις προσφυγές κάποιων απίθανων της ΑΕΛ, είναι απορίας άξιον πως δεν έχει πτωχεύσει ακόμα. Δε γίνεται να διευθύνεις εταιρίες κολοσσούς και να βρίσκεις χρόνο να ασχολείσαι με τους επόπτες και την προσφυγή του κάθε Μπόγιοβιτς…

Ο Κούγιας βέβαια είναι μια κατηγορία μόνος του, ακόμα κι αν δεν είχε ανοιχτό μέτωπο με ΠΑΟΚ και Σαββίδη, ακόμα κι αν δεν είχε προηγηθεί το συμβάν με τον Καντουρί, ήταν πολύ πιθανό να κάνει το παιγνίδι άνω κάτω, γιατί απλά είναι ο Κούγιας κι αυτός είναι ο τρόπος ζωής του.

Έτσι πάνε αυτά, άλλος τη βρίσκει κάνοντας σκι, άλλος με το τζόγο, άλλος ακούγοντας κλασσική μουσική και πίνοντας μπράντι, το χούι του Κούγια είναι να βρίσκει τρόπους να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Με οποιονδήποτε τρόπο και κάθε αφορμή.

Έβγαινε το πρωί στον Παπαδάκη να αναλύσει πόσο παλιόπαιδο ήταν ο Γρηγορόπουλος υπερασπιζόμενος τον Κορκονέα, εμφανιζόταν καπάκι στο μεσημεριανό της Τατιάνας με το κούτελο ματωμένο εξηγώντας πως έφαγε τσόκαρο από την γυναίκα του, το απόγευμα στα κεντρικά δελτία αποκάλυπτε πως μπορούσε αν ήθελε να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ διαψεύδοντας τον Λαζόπουλο που τον αποκαλούσε κοντό, μόλις έπεφτε το σούρουπο εξιστορούσε στον Πέτρο Κωστόπουλο πως έπνιγε τα μοντέλα, καπάκι αποχωρούσε από την εκπομπή του Θωμαίδη αφού προηγουμένως είχε λογοφέρει με Τροχανά και Μπέο και για επιδόρπιο πηδούσε το φράχτη του Alter για να λογαριαστεί με τον Τριανταφυλλόπουλο. Αυτή είναι μια σύνοψη μιας ordinary day του Κούγια.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι αναγκαίο να τον προκαλέσεις, ούτε ακόμα και να τον βρίσεις, αρκεί κάποιος από την κερκίδα να του ψιθυρίσει «άντε ρε χασοδίκη» ή κάτι σε «ούτε για βοηθός του Λυκορέζου δεν κάνεις», εκεί είναι που θα πεταχτεί όρθιος φωνάζοντας «εγώ χασοδίκης κύριε; 12000 δίκες έχω κάνει εγώ χωρίς αυτές του Θωμαίδη, έχω διατελέσει δικηγόρος προσωπικοτήτων όπως ο Σαλιαρέλης, η Δήμητρα Μαργέτη, ο Λεμούσιας, ο Μπούκουρας, έχω διατελέσει πρόεδρος της Παναχαικής,του ΠΑΣ, της Βέροιας, κατέβα κάτω ρε να σου τραβήξω μια αγωγή αν είσαι άντρας! Φυντάνη πάρε τώρα τον Χατζηνικολάου να με βγάλει στο δελτίο, να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψη μου».

Αν βάλεις σε βίντεο την εισβολή στο Alter θα τον δεις να τρακάρει πάνω στον ακίνητο σεκιουριτά και να ξαπλώνει κάτω φωνάζοντας «βοήθεια με χτύπησε», με τόσο πειστικό τρόπο που θα ζήλευε κι ο Καραγκούνης.

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω τον Κούγια εννοείται, αποδέχομαι πως είναι ψηλότερος από τον Καραγκούνη οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Απλώς θα ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο και με δεδομένες μάλιστα τις κακές σχέσεις του με τους οργανωμένους της ομάδας του που διαχρονικά είναι περισσότερο αντιΠΑΟΚ παρά Λάρισα, ίσως το να κάνει το ματς κουβάρι δε θα σήμαινε απλώς αποκατάσταση των σχέσεων, αλλά θα γινόταν ο ήρωας του χωριού, ξεπερνώντας σε δημοφιλία και το Γιάννη Βαλαώρα..

ΥΓ. Όσο άσσος κι αν ο Κούγιας στο να πηγαίνει τη μπάλα όπου εκείνος επιθυμεί, επιβάλλεται να γράψω μερικές σειρές για την ουσία της υπόθεσης που είναι και το ζουμί, για να καταλάβουν και οι πιο ανυποψίαστοι το τρόπο που λειτουργεί.

Ισχυρίστηκε λοιπόν πως η υπέρ του πρωτόδικη απόφαση βγήκε από Αρεοπαγίτες δικαστές, ενώ για την δεύτερη που ανέτρεψε τα δεδομένα, χρέωσε το Σαββίδη και τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

Βολικό και πιασάρικο από κάθε άποψη, όποιος θεωρεί πως αδικείται από κάποια επιτροπή ή δικαστή της ΕΠΟ, φτιάχνει ένα σενάριο με ολίγον από Ιβάν και το σερβίρει.

Στοιχηματίζω πως οι περισσότερο εξ υμών φανταστήκατε πως μετά την εκλογή Γραμμένου άλλαξαν αθλητικοί δικαστές, οπότε εκείνοι που εξυμνούνται από τον Κούγια επειδή τον δικαίωσαν, αντικαταστάθηκαν από ευάλωτους, πιθανότατα και Ρωσόφωνους.

Κι όμως, οι αθλητικοί δικαστές δεν άλλαξαν, παραμένουν αυτοί που εκδίκαζαν υποθέσεις και πριν την εκλογή Γραμμένου! Για την ιστορία, είναι οι ίδιοι που δεν άλλαξαν την πρωτόδικη απόφαση των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων της Τούμπας…..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ