Ολυμπιακός : Η χρυσή συλλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (vids)

Ολυμπιακός : Η χρυσή συλλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (vids)

Ο ΟΦΗ μπήκε στη λίστα του Μαροκινού επιθετικού του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον έχει βάλει γκολ στις 14 από τις 15 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Δυο «κομμάτια» έλειπαν από τη Σούπερ Λιγκ συλλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το ένα είναι από χθες στη θέση του. Εκείνο που αφορά στον… λογαριασμό γκολ απέναντι στον ΟΦΗ:

Έβαλε δύο, μέτρησε το ένα. Το σημάδι όμως είναι πια στη θέση του: O 14ος αντίπαλος στους συνολικά 15 που έχει αντιμετωπίσει ενάμιση χρόνο τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον έχει φιλοδωρήσει τουλάχιστον με ένα γκολ. Σπουδαίο επίτευγμα από τον Μαροκινό στράικερ, ο οποίος για δεύτερη σερί χρονιά κάνει σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Μόνο ο Απόλλωνας του ξέφυγε, αλλά απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία ο αρχισκόρερ της Σούπερ Λιγκ έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά: Τον περασμένο Οκτώβρη, σε εκείνο το 2-0 με τα γκολ του Χασάν. Εκείνο το απόγευμα ο 34άχρονος είχε δύο δοκάρια.

Φέτος ο Ελ Αραμπί έφτασε ήδη στα 16 γκολ και έχει μπροστά άλλες 15 αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Πέρσι σταμάτησε στα 20. Την ίδια στιγμή και πάντα με παρονομαστή τη Σούπερ Λιγκ, πέρσι και φέτος έχει μοιράσει 10 ασίστ. Δηλαδή 36 δικά του γκολ και ακόμη 10 που τα προσέφερε σε συμπαίκτες του.

Στο φετινό πρωτάθλημα εκτός από το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είχε σκοράρει επίσης τρία γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, τρία απέναντι στον Βόλο, δύο απέναντι σε ΑΕΚ και Λάρισα, δύο στα δύο παιχνίδια Παναιτωλικό και από ένα κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και ΠΑΟΚ. Οι δύο ασίστ που έχει ήταν στο παιχνίδι με Λάρισα (13η αγ.), στον οποίο έβαλε επίσης δύο γκολ, αλλά και στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά (19η. αγ.) στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο έμπειρος στράικερ «πυροβολεί» ασταμάτητα και έχει σκοράρει 6 γκολ περισσότερα από τον δεύτερο Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Μαροκινός οδεύει ολοταχώς για να αναδείχθει πρώτος σκόρερ, όπως ακριβώς συνέβη και στο περσινό πρωτάθλημα. Φονική μηχανή. Και έτοιμη να δουλέψει στο φουλ την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά από ένα καθοριστικό 10ήμερο. Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε ανάσες το τελευταίο διάστημα.

Ακριβώς για να τον φέρει στην κατάσταση που θέλει. Ο καλός Ελ Αραμπί εγγυάται καλύτερο Ολυμπιακό. Και όσο για τον Απόλλωνα; Εδώ θα είναι ο Μαροκινός και του χρόνου. Οι ανακοινώσεις μένουν για αυτό.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Ομάδα Γκολ Ασίστ

Παναιτωλικός 4-1

Αστέρας Τρ. 3-1

Λαμία 5-1

Βόλος 4

Ατρόμητος 3-1

ΑΕΛ 3-1

Άρης 2-1

Ξάνθη 1-1

ΠΑΣ Γιάννενα 1-

Πανιώνιος 2-

Παναθηναϊκός 1 –

ΟΦΗ 1-2

ΠΑΟΚ 2-1

ΑΕΚ 3-

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ