Τσιγκρίνσκι : Υπάρχει αλληλοσεβασμός στα αποδυτήρια

Για τις νίκες επί του Ολυμπιακού, τη σημασία του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Για τις νίκες επί του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τη σημασία του Κυριακάτικου (11/2, 17:15) εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μπορούμε να ονειρευόμαστε, αλλά το σημαντικό είναι να ονειρευόμαστε όλοι μαζί».

«Το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο μας βοήθησε να βελτιωθούμε για το επόμενο στο πρωτάθλημα και το δεύτερο ματς μας βοήθησε να βελτιωθούμε για το τρίτο παιχνίδι, στη ρεβάνς του κυπέλλου. Είναι ωραίο να βελτιώνεσαι γιατί στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε καλά ότι τα ντέρμπι δεν δίνουν διπλούς βαθμούς και ότι χωρίς τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ή την Ξάνθη η νίκη μας στο Καραϊσκάκη θα μετρήσει ελάχιστα», δήλωσε ανάμεσα στ’ άλλα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο official match programme του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα ανέβει ηλεκτρονικά την Κυριακή.

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε για μυστικά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός στα αποδυτήρια, το γκρουπ είναι καταπληκτικό, αυτό το πιστεύω! Βλέπουμε τον στόχο και πάμε να τον πετύχουμε. Μπορούμε να ονειρευόμαστε αλλά το σημαντικό είναι ότι ονειρευόμαστε όλοι μαζί, όχι ο καθένας ξεχωριστά», πρόσθεσε ο Ουκρανός στόπερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από