STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Έτοιμη να κάνει το κόλπο… γκρόσο και να μπει σφήνα στην υπόθεση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς που είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπενφίκα, προκειμένου να κάνει δικό της τον 25χρονο μέσο που απασχολεί τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.
Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Γουέστ Μπρομ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η «A Bola», οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση και περιμένουν νέες εξελίξεις.
Η Νότιγχαμ ωστόσο φαίνεται πως είναι αυτή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο κοντά από οποιονδήποτε, «κλέβοντας» τον Κροάτη μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ.