Συγκλονιστικός φόρος τιμής για τον Τόσκο: Σε επτά πόλεις πανό για τον αδικοχαμένο οπαδό (vid)

Συγκλονιστικός φόρος τιμής για τον Τόσκο: Σε επτά πόλεις πανό για τον αδικοχαμένο οπαδό (vid)

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που ο 28χρονος Βούλγαρος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη και Μπότεβ Πλόβντιβ έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας και υποστηρικτή του Άρη

Ήταν 5 Ιανουαρίου του 2020, όταν γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Όταν ένας φίλαθλος, ο Τόσκο Μποζατζίσκι έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, επειδή υποστήριζε τον Άρη. Ο Βούλγαρος οπαδός της Μπότεφ Πλόβντιβ δέχτηκε άνανδρη επίθεση σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο και έφυγε από τη ζώη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν στη σύλληψη δύο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενός 24χρονου και ενός 26χρονου, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. Ο ένας προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος τον Απρίλιο και ο δεύτερος απευθείας, με περιοριστικούς όρους.

Η Μπότεβ Πλόβντιβ συγκλόνισε και απέτισε φόρο τιμής για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας και υποστηρικτή του Άρη. Συνολικά 75 παιδιά από τα τμήματα υποδομής της βουλγαρικής ομάδας συγκεντρώθηκαν για να… δημιουργήσουν το όνομα του Τόσκο.

Στο μεταξύ η αδελφή του Τόσκο, Πέτα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από επτά πόλεις, στις οποίες τα ξημερώματα ανέβηκε πανό για τον αδικοχαμένο Βούλγαρο. Οι πόλεις αυτές είναι οι: Πλόβντιβ, Σόφια, Βάρνα, Μπουργκάς, Χάσκοβο, Ασενόβγκραντ και Θεσσαλονίκη.

Και ο Άρης όμως με ανάρτηση του στάθηκε στον άδικο χαμό του Τόσκο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ