Επιμένουν στην Αγγλία για Ολυμπιακό και Παπασταθόπουλο

Η «Sun» σε σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν στο κόλπο για την απόκτηση του Ελληνα αμυντικού, αλλά έχουν ισχυρό ανταγωνισμό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ολυμπιακό, με την «Sun» να γράφει ότι οι Πειραιώτες παραμένουν στο κόλπο για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα (4/1) ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά έχουν ισχυρό ανταγωνισμό, αφού για τον διεθνή άσο ενδιαφέρονται επίσης αρκετές ομάδες, όπως είναι η Φενερμπαχτσέ, αλλά και σύλλογοι από την Αγγλία.

Ο Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα και φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές. Μία στο Trophy Cup και μία στην Premier League 2, έχοντας παίξει συνολικά 161 λεπτά. Το συμβόλαιό του Σωκράτη με τους Κανονιέρηδες ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τους Λονδρέζους…

Την τριετία που βρίσκεται στην Αγγλία, ο έμπειρος αμυντικός έχει καταγράψει 69 συμμετοχές με τη φανέλα της Αρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Ντόρτμουντ (198 συμ., 10 γκολ, 2 ασίστ) και Βέρντερ (61 συμ. 2 γκολ), ενώ έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ (58 συμ. 2 γκολ, 1 ασίστ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από