Βόλος – Ατρόμητος 1-0

Βόλος – Ατρόμητος 1-0

Χάρη σε ένα γκολ του Περέα ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2,5 μήνες σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που έμειναν για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη. Τελευταία εμφάνιση για Ουάρντα που φόρεσε μάλιστα και το περιβραχιόνιο.

Το 2021 έφερε και την πρώτη νίκη για τον Βόλο μετά από οκτώ ματς και 2,5 μήνες χωρίς τρίποντο στη Super League. H ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου χάρη σε γκολ του Περέα ενώ ο Ουάρντα πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τον Βόλο, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Βόλος ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με τον Ουάρντα να χάνει σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό αλλά ο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά τρία λεπτά αργότερα και το γκολ ήρθε τελικά στο 36′. Από κόρνερ του Ουάρντα με πάσα, ο Περέα νίκησε τον Γκάλο στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Κιβρακίδης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 59′ για το 1-1 με τον Κλέιμαν να κρατάει το μηδέν ενώ ο Ουάρντα είχε ακόμη μία ευκαιρία στο φινάλε του ματς το οποίο βρήκε τον Βόλο νικητή με 1-0 και τον Ατρόμητο να βυθίζεται ακόμη περισσότερο, μένοντας για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος – Μπαρτόλο (75’ Ρενάτο Σάντος), Περέα, Ουάρντα (91′ Γκρίλο) – Δουβίκας 6 (70’ Κιάκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (61’ λ. τρ. Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο – Σάλομον, Γκάλο – Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Μουνίθ (71’ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61’ Αγκάγιεφ) – Κωτσόπουλος (80’ Μάτιτς).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ