Απίστευτο : Τα πρώτα γκολ της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη επί Μαρινάκη!

Το γκολ του Τσιγκρίνσκι στο 87΄ ήταν μόλις το πρώτο γκολ που πετύχαινε η ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη σε ματς πρωταθλήματος τα τελευταία 8 χρόνια!

Σε μια τέτοια βραδιά θριάμβου όπως αυτή της Κυριακής για την ΑΕΚ το «μεθύσι» της επιτυχίας βάζει στην άκρη όλα τα υπόλοιπα. Το μεγάλο διπλό της Ένωσης στο Καραϊσκάκη με την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποτέλεσε και την πρώτη νίκη της Ένωσης εκτός έδρας στο πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού στην εποχή Μαρινάκη.

Το εντυπωσιακότερο βεβαίως δεν είναι αυτό. Το απίστευτο είναι πως το γκολ του Τσιγκρίνσκι στο 87΄ ήταν μόλις το πρώτο γκολ που πετύχαινε η ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη σε ματς πρωταθλήματος τα τελευταία 8 χρόνια!

Σε έξι άλλωστε αναμετρήσεις για την Σούπερ Λιγκ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μετρούσε το απόλυτο απέναντι στην ΑΕΚ και μάλιστα με συνολικά τέρματα 18-0!

Σε αυτά τα οχτώ χρόνια άλλωστε είχαν μεσολαβήσει τα πιο «μαύρα» χρόνια στην ιστορία της ΑΕΚ με τον υποβιβασμό της στην Γ΄ Εθνική, για αυτό και δεν υπάρχουν αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα δύο χρονιές.
Η επιτυχία λοιπόν της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως για το πρωτάθλημα όχι δεν είχε ούτε καν ισοπαλία την τελευταία 8ετια αλλά ούτε καν είχε σκοράρει, έως ότου ο Τσιγκρίνσκι και ο Γιακουμάκης με τα γκολ τους γυρίσουν «τούμπα» το ματς οδηγώντας την σε μια απίθανη ανατροπή επί του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα επί Μαρινάκη:

2010-11 / 6-0
2011-12/ 2-0
2012-13/ 3-0
2015-16/ 4-0
2016-17/ 3-0
2017-18/ 1-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από