ΑΕΚ : Η πρώτη μέρα του Χιμένεθ στη δουλειά (pics & vid)

ΑΕΚ : Η πρώτη μέρα του Χιμένεθ στη δουλειά (pics & vid)

Δείτε στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα αλλά και όλα τα παρασκήνια από την τρίτη επιστροφή του στην ΑΕΚ. Οι δηλώσεις του στο ΑΕΚ TV.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και επίσημα από σήμερα και πάλι στο τιμόνι της ΑΕΚ! Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Χεσούς Καλδερόν και Σεμπαστιάν Μπασκόν, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Κονέ να τους υποδέχεται.

Ο προπονητής της ΑΕΚ και το τιμ του αποσύρθηκαν για λίγο στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, προκειμένου να πιάσουν αμέσως δουλειά, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να προπονεί για πρώτη φορά τους παίκτες του, σε αυτήν την τέταρτη θητεία του στο κλαμπ.

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την επιστροφή του Μανόλο στο σπίτι του…

Όσα είπε στην κάμερα του AEK TV:

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την οικογένειά μου. Φέτος δεν ήθελα να δουλέψω γιατί είχα μείνει πολύ καιρό εκτός Ισπανίας. Αλλά πάντα το έλεγα ότι αν δυο ομάδες πολύ ξεχωριστές για εμένα με καλέσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι δεν ακούω. Η μία από αυτές είναι η ΑΕΚ. Έγινε λοιπόν η κλήση από την ΑΕΚ και η επιστροφή μου ήταν σίγουρη.

Όταν ένας προπονητής έρχεται στα μισά της περιόδου υπάρχει κάποιος λόγος για αλλαγές. Όλοι ξέρουμε ότι συνήθως αυτό το πληρώνει ο προπονητής. Εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει φιλοδοξίες. Είναι μια ομάδα με απαιτήσεις. Σέβομαι τη δουλειά του Καρέρα. Θα προσπαθήσω να κρατήσω τα καλά και να διορθώσω τα υπόλοιπα. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Στα μισά της περιόδου δεν είναι το πρότζεκτ του νέου προπονητή οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Και μια ομάδα όπως η ΑΕΚ απαιτεί να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουμε θυσίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ