Παναθηναϊκός : O ελεύθερος Νάγκι, οι συμπάθειες στο Κορωπί και το ενδεχόμενο επιστροφής

Ο Ντομινίκ Νάγκι έμεινε ελεύθερος πριν από 2,5 από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Και στο Κορωπί έχει αφήσει μόνο φιλίες και θετικές εντυπώσεις.

Στους έξι μήνες παρουσίας του στον Παναθηναϊκό στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του. Ωστόσο σε όσα ματς πρόλαβε να αγωνιστεί άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Και πολύ περισσότερο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις όσον αφορά τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, ο Νάγκι είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των περσινών πλέι οφ, θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό νωρίτερα για να επιστρέψει στη Λέγκια, αλλά ο ίδιος ζήτησε να παραμείνει και να βοηθήσει την ομάδα έστω στα 1-2 παιχνίδια που θα προλάβαινε. Κάτι που είχε σχολιαστεί πολύ θετικά στα… άδυτα του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού.

Οι πολλές αλλαγές του καλοκαιριού, ωστόσο, έφεραν τον Νάγκι εκτός Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να μην μπαίνουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την παραμονή του. Ρόκα και Πογιάτος έφεραν τον Αϊτόρ και τον Σαβιέρ και σε συνδυασμό με την παρουσία του Χατζηγιοβάνη, αποφάσισαν πως δεν είχαν ανάγκη τον Ούγγρο εξτρέμ.

Ο Νάγκι πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Πολωνία και τη Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο τον περασμένο Οκτώβριο η Λέγκια Βαρσοβίας γνωστοποίησε ότι τον αφήνει ελεύθερο. Και από τότε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ούγγρος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει την επόμενη ομάδα του, αλλά εξακολουθεί να προτείνεται σε διάφορους συλλόγους. Και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Νάγκι βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως και το περασμένο καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα.

Στόχος του ποδοσφαιριστή είναι να βρει ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια και αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να καταφέρει να βρει θέση στο ρόστερ της Εθνικής του ομάδας για το EURO του ερχόμενου καλοκαιριού. Το όνομά του έχει τεθεί στα υπόψιν του Λάζλο Μπόλονι, πλην όμως αυτή τη στιγμή ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού παραμένει ο Λαμκέλ Ζε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από