Ατρόμητος : Η αποστολή ενόψει Αστέρα Τρίπολης (pic)

Ατρόμητος : Η αποστολή ενόψει Αστέρα Τρίπολης (pic)

Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποίησε την αποστολή για το αυριανό (14/12, 19:30) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Την προετοιμασία του για παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (14/12, 19:30) ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος.

Ο Νταμίρ Κάναντι γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς. Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με την προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ, Αγκάγιεφ και Γκάλο.

squadlist asteras atromitos

Στην αποστολή δεν μπήκε ο Ραμπέγιο που κρίθηκε ανέτοιμος αφού συμμετείχε μόλις στις τρεις τελευταίες προπονήσεις και οι υπόλοιποι παίκτες για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησε για την Τρίπολη.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ