Ατρόμητος : Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (07/11, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους» με την προπόνηση της Παρασκευής (06/11) ενώ στη συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Μουνίθ, Χαρίσης, Ενσικουλού, Γκάλο

Η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο μετά από την ανακοίνωση της αποστολής ενώ όσοι παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται θα προπονηθούν το Σάββατο (07/11) με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Σημειώνεται ότι στα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού βρέθηκε ένα θετικό δείγμα. Ο παίκτης τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες και μένει σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να έχει συμπτώματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από