ΑΕΚ : Δίνει ανάσες ενόψει Ολυμπιακού ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Δίνει ανάσες ενόψει Ολυμπιακού ο Χιμένεθ

Ρεπό θα έχουν αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ, μοναδικό πρόβλημα ο Τσόσιτς.

Η ΑΕΚ πήρε το ματς με τη Λαμία και έστω και προσωρινά σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επιστρέφοντας στις νίκες και στην ηρεμία της. Κάτι που ήταν απαραίτητο για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχοντας δει την κόπωση των παικτών του από τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς που προηγήθηκαν αποφάσισε να δώσει ανάσες στην ομάδα ενόψει των ντέρμπι. Ανακοινώνοντας σήμερα στους παίκτες του πως αύριο δεν θα υπάρξει προπόνηση αλλά θα έχουν ρεπό. Ώστε να αποφορτιστούν, να χαλαρώσουν και από την Τρίτη να ξεκινήσουν δυναμικά την προετοιμασία τους για το πρόγραμμα-«φωτιά» που ακολουθεί.

Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στη Λαμία έκαναν χαλαρό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι, πλην Τσόσιτς, προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σέρβος στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ