ΑΕΚ : O διάλογος Χιμένεθ-Βράνιες, το «δεν ζητάω συγνώμη» του παίκτη και η επόμενη μέρα

ΑΕΚ : O διάλογος Χιμένεθ-Βράνιες, το «δεν ζητάω συγνώμη» του παίκτη και η επόμενη μέρα

Όλα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα στα Σπάτα μεταξύ παίκτη και προπονητή και οι χειρισμοί της ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr ο Ογκνιέν Βράνιες υπέπεσε σε νέο, σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό προκαλώντας ξανά αναστάτωση στην ΑΕΚ και βάζοντας τον εαυτό του και πάλι στο επίκεντρο. Μάλιστα, το τελευταίο συμβάν δείχνει πως ακόμα δεν έχει λυθεί, παρά την παρουσία του Βράνιες στα Σπάτα το πρωί.

Ο Βόσνιος αμυντικός μίλησε με τον Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον 28χρονο άσο για τη συμπεριφορά του. Τονίζοντάς του πως δεν γίνεται όποιος παίκτης μένει εκτός ενδεκάδας να έχει τέτοιες αντιδράσεις και να βάζει τον εαυτό του πάνω από το σύνολο. Ο Βράνιες από την πλευρά του έδειξε διάθεση να… υπερασπιστεί τη στάση του, μεταφέροντας προς τον Χιμένεθ πως η απόφαση του τελευταίου να μην τον ξεκινήσει στο ντέρμπι, δεν οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους. Αλλά αποτελεί συνέχεια του επεισοδίου που είχε προηγηθεί, το οποίο υφίσταται ακόμα για τον προπονητή της ΑΕΚ. Αποφεύγοντας να ζητήσει συγνώμη και δείχνοντας μια στάση που προκαλεί ερωτηματικά. Kάτι που οδήγησε τον Χιμένεθ στην απόφαση να δώσει εντολή στον Βράνιες να προπονηθεί ατομικά και όχι μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν στο Φάληρο. Παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πλέον το όλο ζήτημα που σαφέστατα «καίει», πέφτει στα χέρια της διοίκησης. Η οποία σε συνεννόηση με τον προπονητή θα πάρει την απόφασή της για το πώς θα χειριστεί την περίπτωση Βράνιες, που όπως φάνηκε παραμένει ως πρόβλημα. Οι εξελίξεις πάντως στην υπόθεση αναμένονται άμεσες αφού είναι πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει ραντεβού της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή και εκεί να φανεί, πως ακριβώς μπορεί να λυθεί το νέο ζήτημα που προέκυψε για την Ένωση εν μέσω μάλιστα καθοριστικών αγώνων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ