ΑΕΚ : Το ψάχνει για τη διάταξη ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Το ψάχνει για τη διάταξη ο Χιμένεθ

Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει η επιλογή του 3-5-2 αλλά και το σχήμα με τετράδα στην άμυνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Φάληρο, χωρίς να κάνει κάποια δοκιμή στην τελευταία προπόνηση. Δείγμα του ότι ακόμα στο μυαλό του δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση ούτε για το σχήμα αλλά ούτε και για τα πρόσωπα που θα δούμε σήμερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επιλογή του 3-5-2 παραμένει το φαβορί, ωστόσο φαίνεται πως ο Χιμένεθ σκέφτεται σοβαρά και την διατήρηση του 4-4-1-1. Κυρίως για να μπορέσει να μπλοκάρει καλύτερα τα άκρα του Ολυμπιακού, που θεωρεί πως είναι και το πιο δυνατό κομμάτι του. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπακάκης θα βρεθεί ξανά στο αριστερό άκρο της άμυνας, με έναν εκ των Λόπες και Μπακασέτα μπροστά του. Την ίδια στιγμή που απέναντι θα βρίσκεται το δίδυμο των Γκάλο, Χριστοδουλόπουλου.

Αν πάλι ο προπονητής της ΑΕΚ καταλήξει σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, τότε ο Μπακάκης θα αγωνιστεί ως αριστερός στόπερ. Δίπλα στον Τσιγκρίνσκι και σε έναν εκ των Βράνιες, Λαμπρόπουλου. Με τους Γκάλο, Λόπες στα άκρα, τους Σιμόες, Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Χριστοδουλόπουλο ή τον Μασούντ σε ρόλο επιτελικού και στην επίθεση τους Λιβάγια, Αραούχο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ