STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να καλύψει εγκαίρως το κενό του δεξιού άκρου της άμυνας με την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος θέλουν να κλείσουν οριστικά με τη θέση αυτή.
Ένας από τους στόχους που είχε για μπακ απ του Σάντσες ο Παναθηναϊκός, φαίνεται να καταλήγει στη Γαλλία. Ο λόγος για τον Ρικάρντο φαν Ριν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Ligue 1 και στη Μονπελιέ. Ο Ολλανδός αμυντικός είναι ελεύθερος τους τελευταίους μήνες, καθώς το συμβόλαιο του με την Χέρενφεϊν ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.
Ο δεξιός μπακ που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ, είχε εξεταστεί από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», έχοντας προταθεί από τους ατζέντηδες του.