Ατρόμητος : Η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

Ατρόμητος : Η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές ου θα έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο, αντίστοιχα.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται αύριο (21/1, 17:15) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Την Τετάρτη (24/1, 21.45), οι Περιστεριώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή για αμφότερα τα παιχνίδια της ομάδας του. Οι Κιβρακίδης και Ουάρντα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τον ΠΑΣ, καθώς είναι τιμωρημένοι. Ο πρώτος μπορεί να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον τελευταίο, διότι ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα παίξει. Στην ίδια εξίσωση ανήκουν και οι Γιαννούλης, Χατζηισαΐας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου και για τα δύο παιχνίδια: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης, Λαζαρίδης.

Έπειτα από την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για τα Ιωάννινα. Εκείνοι που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ