Παναθηναϊκός : «Να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας» είπε ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός : «Να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας» είπε ο Ουζουνίδης

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επισημαίνοντας πως ζητούμενο είναι «να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας».

Ο Παναθηναϊκός «ξεμπούκωσε», πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Κέρκυρα και επέστρεψε στις νίκες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«To σημερινό ματς ήταν περισσότερο μια επιβράβευση για τα παιδιά, για όλη την ομάδα και για την προσπάθεια που κάνει, όχι για μένα. Το έχω πει πολλές φορές ότι είχαμε δύσκολα αποτελέσματα και καταστάσεις αλλά τα παιδιά προσπαθούν πάντα για ό,τι καλύτερο. Το σημαντικό είναι να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας, αυτό είναι το πρόβλημα», ανέφερε αρχικά.

«Το είπα και πριν το ματς, ότι στα τελευταία ματς παίζουμε καλά αλλά πληρώνουμε τα εύκολα γκολ και ίσως τον φόβο που δείχνουμε εκτός έδρας. Αν τα βελτιώσουμε αυτά, θα έχουμε ήσυχη συνέχεια στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Εβρίτης τεχνικός.

Τέλος, ο κόουτς των Πρασίνων τόνισε πως «σήμερα τα πήγαμε καλά, βάλαμε γκολ, φτιάξαμε ευκαιρίες και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από τους παλιούς παίκτες όσο και από τα νέα παιδιά τα οποία θα παίρνουν χρόνο όποτε δίνεται η ευκαιρία. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε καλώς ή κακώς από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ