Ολυμπιακός : «Ρίχνει» δίχτυα στη Γαλλία για αριστερό μπακ

Ολυμπιακός : «Ρίχνει» δίχτυα στη Γαλλία για αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Μιγκέλ Τράουκο να είναι μια από τις επιλογές, ενώ γενικότερα ο Φρανσουά Μοντέστο ψάχνεται στη γαλλική αγορά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, όμως είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα ενισχυθούν με ακόμα έναν αριστερό μπακ ενόψει της νέας σεζόν.

Η περίπτωση του Ζαϊντού δεν είχε αίσιο τέλος για τους Πειραιώτες, αφού ο παίκτης ανακοινώθηκε από την Πόρτο, όμως ο Ολυμπιακός ψάχνεται γενικότερα, με το όνομα του Μιγκέλ Τράουκο να είναι και πάλι στην επικαιρότητα, όπως αποκάλυψε to10.gr. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τη Σεντ Ετιέν, όμως προς το παρόν οι απαιτήσεις των στεφανουά είναι πολλές με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κοιτάζουν και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Ζόρζε της Μονακό που δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κόβατς, ενώ γενικότερα ο Ολυμπιακός μέσω του Φρανσουά Μοντέστο έχει ρίξει δίχτυα στη γαλλική αγορά και την «χτενίζει», με τον πρώην παίκτη της ομάδας να έχει αναλάβει ο ίδιος την περίπτωση του αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ