ΑΕΚ : Με Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, αλλά χωρίς Σιμόες στη Λάρισα

Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους βυσσινί.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε χθες και προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον συμπεριλαμβάνει μάλιστα στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα! Εκεί όπου υπάρχει και το όνομα του Ογκνιέν Βράνιες, ο οποίος επίσης γυμνάστηκε σήμερα κανονικά και έτσι… επιστρέφει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης, μετά το ξεκαθάρισμα που υπήρξε με διοίκηση και τεχνικό τιμ για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αντρέ Σιμόες, παρότι γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Με την απόφαση του αποκλεισμού του από την αποστολή να έχει να κάνει με την προφύλαξή του, ενόψει του προημιτελικού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όπου ο Σιμόες αναμένεται να είναι διαθέσιμος, μετά από περίπου ένα μήνα.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λάρισα είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από