Χιμένεθ για Βράνιες : «Από εδώ ο νέος σας συμπαίκτης»

Χιμένεθ για Βράνιες : «Από εδώ ο νέος σας συμπαίκτης»

Η ατάκα του Ισπανού τεχνικού που έσπασε τον πάγο με τον Βόσνιο στόπερ σήμερα στα Σπάτα.

Ο τρόπος με τον οποίο θα υποδεχόταν στα Σπάτα τον Ογκνιέν Βράνιες ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ένα ερωτηματικό, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει επιδείξει κατά το παρελθόν αυστηρές τακτικές σε ζητήματα απειθαρχίας.

Φαίνεται πως σε αυτή την περίπτωση όμως ο Χιμένεθ επιστράτευσε το χιούμορ, επιχειρώντας και αυτός από την πλευρά του να πέσουν άμεσα οι τόνοι και η επανένταξη του Βράνιες στην ομάδα, να γίνει ομαλά. Χωρίς να δοθεί άλλη συνέχεια σε ένα συμβάν που δείχνει λήξαν, από το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα ο Χιμένεθ συγκέντρωσε όλη την ομάδα, κάνοντας ένα… καλωσόρισμα στον Βράνιες. Λέγοντας προς τους υπόλοιπους τα εξής: «Από εδώ είναι ο Ογκνιέν, ο νέος σας συμπαίκτης! Ένα καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύω θα μας βοηθήσει»!

Όπως είναι λογικό η εν λόγω ατάκα προκάλεσε τα γέλια των παικτών και του Βράνιες, που έδειξε με τη γενικότερη στάση του πως τα όσα προηγήθηκαν ανήκουν στο παρελθόν. Με τον Χιμένεθ να βοηθάει σαφέστατα από την πλευρά του ώστε να σπάσει ο πάγος και να μην υπάρχουν κάποια σύννεφα πάνω από τον Βράνιες και τις σχέσεις του με την ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ