«Ο Μπουλούτ φέρνει τον Λιβάγια στην Φενέρμπαχτσε!»

«Ο Μπουλούτ φέρνει τον Λιβάγια στην Φενέρμπαχτσε!»

«Φωτιές» συνεχίζουν να βάζουν οι Τούρκοι, φέρνοντας τον Μάρκο Λιβάγια ένα βήμα από την Φενέρμπαχτσε.

Ο λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια με την Φενέρμπαχτσε.

Οι… βόμβες από την Τουρκία συνεχίζονται. Χθες, στην γειτονική χώρα ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς θέλει να κάνει δικό του τον Μάρκο Λιβάγια. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει καμία κρούση ή πρόταση για τον Λιβάγια».

Ωστόσο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και σήμερα στην Τουρκία, πηγαίνοντας ένα βήμα… παρακάτω την υπόθεση. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotospor τονίζει πως ο κόουτς της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ φέρνει στην… Πόλη τον Μάρκο Λιβάγια. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο 45χρονος τεχνικός της ομάδας επικοινώνησε τηλεφωνικά με το αστέρι της ΑΕΚ, καταφέροντας να τον πείσει!

«Ο Μπουλούτ ήθελε αρχικά τον Μπακασέτα στη Φενέρ, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει αυτή τη προσπάθεια, λόγω των υψηλών προσφορών του παίκτη. Ομως, βρήκε τον αντικαταστάτη του στην ΑΕΚ», λέει αρχικά και συνεχίζει: «Ο Μπουλούτ είπε στη διοίκηση για τον Λιβάγια, ότι είναι παρόμοια κοψιά με τον Αλεξ Ντε Σόουζα – που έπαιζε στη Φενέρ».

«Μετά από αυτήν την αναφορά του Eρολ Μπουλούτ, η Φενέρ ανέλαβε τη μεταγραφή του και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της», ενώ τονίζει ότι «ο Μπουλοτ επικοινώνησε με τον Λιβάγια στο τηλέφωνο, μίλησε για τη νέα σεζόν και κατάφερε να τον πείσει για τη Φενέρ».

«Θα τον πουλήσουμε 15-20 εκατ. ευρώ»

Παράλληλα, στο τούρκικο δημοσίευμα τονίζεται πως ο κόουτς της Φενέρ θέλει τον 26χρονο επιθετικό της ΑΕΚ για να τον πουλήσει του χρόνου 15-20 εκατομμύρια ευρώ.

«Νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο αν καταφέρουμε να τον πάρουμε. Ακόμα καλύτερα από τον Μπακασέτα. Εχει παίξει για μεγαλύτερες ομάδες στην καριέρα του. Ισως είναι παίκτης που μπορεί να μας κάνει να λάμψουμε την επόμενη χρονιά και να τον στείλουμε για 15-20 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό», φέρεται να είπε ο Μπουλούτ στους διοικούντες της ομάδας.

Οι Τούρκοι τοποθετούν πολύ ψηλά το θέμα του Μάρκο Λιβάγια, με το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού με την ΑΕΚ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 26χρονος κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές με 15 γκολ και 12 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ