Τσιγκρίνσκι : «Είναι μία προσωπική ευχή να είμαι στο νέο γήπεδο»

Τσιγκρίνσκι : «Είναι μία προσωπική ευχή να είμαι στο νέο γήπεδο»

Ο Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι λήγει μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο, ο Ουκρανός στόπερ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας. Ο ίδιος, με κάθε ευκαιρία, δείχνει ότι θέλει να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στο ζήτημα, στο πλαίσιο της παρουσίασης της χορηγίας του νέου γηπέδου. Αναλυτικά δήλωσε: «Εύχομαι να είμαι στο νέο γήπεδο. Είναι μια προσωπική ευχή. Είναι κάτι το φανταστικό. Ελπίζω να πετύχω τους στόχους μου. Είναι μια επιθυμία και όχι προάγγελος ανανέωσης».

Να θυμίσουμε, ότι ο 33χρονος έχει συμπληρώσει τις 25 συμμετοχές, οι οποίες αποτελούσαν όριο για ανανεωθεί αυτόματα, το συμβόλαιό του, για ακόμα ένα χρόνο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να το εκμεταλλευτεί, αφού έχει πει ότι θα παραμείνει στον σύλλογο, εφόσον το επιθυμεί και το τεχνικό τιμ. Ακόμα, ο Τσιγκρίνσκι ολοκλήρωσε τον τέταρτο χρόνο παρουσίας του στην ΑΕΚ ενώ μετράει συνολικά 101 συμμετοχές, πέντε τέρματα και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ