
Ο Ηρακλής νίκησε τον Μακεδονικό, με 2-1 στη Νέα Ευκαρπία, χάρη στο ιδανικό του ξεκίνημα - Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΣ, νίκησε τον Καμπανιακό, με 4-1 στα Ιωάννινα.
Ο Ηρακλής αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» της Θεσσαλονίκης, καθώς υπέταξε τον Μακεδονικό, με 2-1 στη Νέα Ευκαρπία, για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League 2.
Ο «Γηραιός» προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο, Τσιριγώτη στο 9′ και τα τέρματα διπλασίασε ο Κούστα, στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντουμπιά, στο 59΄αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα.
Πλέον, ο Ηρακλής έχει 26 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου. Από την άλλη πλευρά, ο Μακεδονικός είναι 4ος, με 17 βαθμούς.
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Μακεδονικός – Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 4-1
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Καμπανιακό, με 4-1 στους «Ζωσιμάδες» και έφτασε στους 21 βαθμούς. Ο Xάινριχ πέτυχε δύο γκολ, στο 4′ και στο 61′, ενώ ο Μάντζης στο 75′ και ο Αθανασίου στο 83′, έκλεισαν την υπόθεση-νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πέττα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά δεν άντεξαν και τελικά ηττήθηκαν.
Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΣ είναι 3ος, ενώ ο Καμπανιακός βρίσκεται στην 5η θέση, με 16 βαθμούς.