Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3: Πρώτη απώλεια για τους «βυσσινί» σε ματσάρα

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3: Πρώτη απώλεια για τους «βυσσινί» σε ματσάρα

Νίκη Βόλου και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο Πανθεσσαλικό σε ένα χορταστικό ματς που έριξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, όπου οι «βυσσινί» είχαν την πρώτη τους φετινή απώλεια, αλλά παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Ηλιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και στο 17′ ο Παπαγεωργίου έκανε την προβολή μετά από σουτ και έγραψε το 0-2. Η Νίκη Βόλου δεν το έβαλε κάτω και στο 40ο λεπτό μείωσε με τον Δούμτση σε 1-2.

Διαβάστε επίσης: Αριθμητική δημοτικού και τα κανονάκια που οφείλει να φυλάει ο Μεντιλίμπαρ…

Στο 60′ μάλιστα ήρθε και το 2-2 μετά από μία στατική φάσηόταν  η μπάλα έφτασε στον Σαποβάλοφ μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ έκανε το 2-2. Στο 70′ έγινε και το 3-2 με γκολ του Βερνάρδου, αλλά την τελευταία λέξη την είπαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Πασάς με σουτ στο 84ο λεπτό, έπειτα από λάθος γύρισμα των γηπεδούχων μπόρεσε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα για το τελικό 3-3.

Νίκη Βόλου: Σούλης (46′ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Αμπονσά, Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος.

ΑΕΛ: Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης.

Τα αποτελέσματα:

5η Αγωνιστική
Παρασκευή (18/10)
ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1
Σάββατο (19/10)
ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας 1-2

Κυριακή (20/10)
Μακεδονικός – Καβάλα 4-2
Ηρακλής – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0
Δευτέρα (21/10)
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3

Η βαθμολογία:

ΑΕΛ 13
Μακεδονικός 10
ΠΑΣ Γιάννινα 10
ΠΑΟΚ Β’ 8
Καμπανιακός 6
Ηρακλής 5
Διαγόρας Ρόδου 5
Νίκη Βόλου 4
Καβάλα 3
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ