Η «οικολογική» τρίτη εμφανιση της Καλαμάτας

Η «οικολογική» τρίτη εμφανιση της Καλαμάτας

Η «Μαύρη Θύελλα» σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας δημιούργησαν την τρίτη εμφάνιση της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η ΠΑΕ της «Μαύρης Θύελλας» σε μια από κοινού συνεργασία δημιούργησαν την τρίτη εμφάνιση της ομάδας αφιερωμένη στην οικολογία.

Το χρώμα και το μοτίβο της φανέλας παραπέμπει στη «Ζωή στο νερό/Στόχος 14», με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον και έναν πιο οικολογικό και υπεύθυνο πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Η ανακοίνωση της «Μαύρης Θύελλας»:

«Η αφιέρωση της τρίτης φανέλας

Η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και το πρόγραμμα ΕΚΕ «ΠΝΟΗ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αφιέρωση της τρίτης φανέλας, με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα χθες στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’, στον στόχο της ομάδας για ένα βιώσιμο μέλλον ενισχύοντας την δέσμευση μας για έναν πιο «πράσινο» και υπεύθυνο πλανήτη.

Ειδικότερα, αυτή η φανέλα ο σχεδιασμός και το χρώμα της που παραπέμπει στην «Ζωή στο νερό/Στόχος 14» έχει τυπωμένα πάνω της, τα σχετικά logos του Δήμου Καλαμάτας και της πιστοποίησης του Κλιματικού της Συμβολαίου για μια Κλιματικά Ουδέτερη Πόλη για το 2030 αλλά και τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μία από τις πολλές που από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ έχουν θέσει στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας για την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την προώθηση της επίτευξης των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων μας για μία κλιματικά ουδέτερη, έξυπνη και κοινωνικά δίκαιη πόλη για το 2030. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στο μέλλον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ