Νικοπολίδης: «Προσπαθούμε συνέχεια μέσα από την προπόνηση να βελτιωθούμε» (vid)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιωνίου απέναντι στη Αιγάλεω και τόνισε πως η ομάδα του προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς.

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου της Super League 2 ανέβηκε ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του με 2-0 απέναντι στο Αιγάλεω, πιάνοντας την Κηφισιά στους 10 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, ο τεχνικός του «Ιστορικού», Αντώνης Νικοπολίδης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αφού όπως είπε στο δεύτερο η απόδοση δεν ήταν καλή.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Όσα είπε ο Νικοπολίδης:

«Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος αφού νίκησε η ομάδα. Οι παίκτες μου έδωσαν μάχη. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο που κυριαρχήσαμε.

Το Αιγάλεω ήταν ένας καλός και δύσκολο αντίπαλος, αλλά εμείς είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά. Προσπαθούμε συνέχεια μέσα από την προπόνηση να βελτιωθούμε. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ομάδα μόλις δύο μηνών και προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από