Οφρυδόπουλος: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τους παίκτες του Ηρακλή

Οφρυδόπουλος: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τους παίκτες του Ηρακλή

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρέθηκε σήμερα στην Μίκρα και αποχαιρέτησε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Γηραιού.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού υπό των ημερών του ο Ηρακλής μέτρησε τρεις ισοπαλίες (η μιά με το Αιγάλεω που έφερε και τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο) και μία ήττα και απολύθηκε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Καβάλα (1-1) το περασμένο Σάββατο (05/10).

Ο 50χρονος τεχνικός εμπιστεύτηκε σήμερα (07/10) το προπονητικό κέντρο της Μίκρας και υπό συναισθηματική φόρτιση αποχαιρέτησε τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και του υπαλλήλους των γραφείων της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Τρίπολη με τις «βόμβες» Μακελελέ: «Μου ζήτησαν να μην παίξει ο Μπιλέ – Δεν επιτρέπω να μου λένε ποιον να βάλω»

Ο Αθηναίος κόουτς μίλησε στους πρώην παίκτες του και αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τους ζήτησε συγγνώμη από όσους αδίκησε ενώ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και ότι οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση προς το καλύτερο.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με τους Μπάμπη Τεννέ και Παύλο Δερμιτζάκη να είναι πιο «ψηλά» στη λίστα για τον διάδοχο του Οφρυδόπουλου στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Stoiximan Super League.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ