Τα «αστέρια» που πήγαν στην Super League 2 και της αλλάζουν επίπεδο

Τα «αστέρια» που πήγαν στην Super League 2 και της αλλάζουν επίπεδο

Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και η Super League 2 «έφερε» μερικά σπουδαία ονόματα που ανεβάζουν επίπεδο στην διοργάνωση.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού «έκλεισε» με κάθε επισημότητα και στο πρωτάθλημα της Super League 2  ήρθαν μερικά πολύ σημαντικά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Την παράσταση φυσικά έχει «κλέψει» η μεταγραφή του Ντένις Τσερίσεφ στον Πανιώνιο. Ο «ιστορικός» έκανε δικό του τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής Ρωσίας και παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια προσπάθεια να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Πορτογάλους: Η Πόρτο, ο Γιαννακόπουλος και η… Αρούκα (vids)

Εξίσου δυνατή κίνηση σε επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας έκανε ο Ηρακλής Φούρνοι-Βενέτη. Ο «Γηραιός» έδωσε τα χέρια με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να συμπληρώνει έτσι την «κέντα» αφού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδας της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Οι ποιοτικές κινήσεις στην Super League 2 όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Δημήτρης Κολοβός θα είναι συμπαίκτης του Τσερίσεφ στην «Πλατεία», ενώ ο πολύπειρος Νικολάς Ντιγκινί θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα της Καλαμάτας.

«Δυνατά» ονόματα όμως έχουμε και στις υπόλοιπες γραμμές του γηπέδου με τους Ντουκουρέ (Ηρακλής), Μουνάφο (Χανιά) και Ριένστρα (Καλαμάτα) είναι μερικοί από τους «Μαέστρους» της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, και στις θεσεις των αμυντικών υπήρξαν μερικές πολύ καλές προσθήκες με παίκτες πολύπειρους στο επίπεδο της Super League 2. O άλλοτε αρχηγός του Ατρομήτου άλλαξε ομάδα αλλά όχι και…. χρώματα αφού μετακινήθηκε στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη ενώ ο προετών παίκτης του Άρη, Ούγκο Σόουζα θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για την ομάδα της Κηφισιάς. Σπουδαία κίνηση και στα μετόπισθεν για τον Πανιώνιο που ενέταξε στο δυναμικό του τον Τάσο Αυλωνίτη.

Αντώνης Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ