Πανιώνιος: Παίρνει τον Σεμπά!

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει απλά η ανακοίνωση.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα σημαντική μεταγραφή είναι ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τα έχει βρει σε όλα με τον Σεμπά και απομένουν πλέον μονό τα τυπικά για να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο 32χρονος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον Ηρακλή, αλλά ο Πανιώνιος μπήκε «σφήνα» και όπως φαίνεται κατάφερε να τον αποκτήσει.

Ο Σεμπά γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς είχε αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε 99 ματς, με 11 γκολ και 19 ασίστ, αλλά και στον Ιωνικό, έχοντας 23 παιχνίδια, με 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 314 αγώνες, με 49 γκολ και 51 ασίστ, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό έχει αγωνιστεί επίσης σε Εστορίλ, Αλ Σαμπάμπ, Πόρτο, Κρουζέιρο και Τζονγκίνγκ Λιφάν.

Μια μεταγραφή που δυναμώνει πολύ τους Κυανέρυθρους, που πρόσφατα είχαν αποκτήσει τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντένις Τσερίσεφ. Ο Πανιώνιος ενισχύεται σημαντικά, με στόχο φυσικά την άνοδο στη Super League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από