Πανιώνιος – Χανιά 1-0: Πρώτη νίκη για τους «κυανέρυθρους» υπό το βλέμμα του Τσερίσεφ

Το εντυπωσιακό τακουνάκι του Αυλωνίτη ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο ώστε να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Superleague 2, επί των Χανίων (1-0) - Στις εξέδρες ο Τσερίσεφ

Με τον Ντένις Τσερίσεφ, να είναι στην εξέδρα, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 των Χανίων με το γκολ του αρχηγού, Τάσου Αυλωνίτη, και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Superleague 2.

Το σύνολο του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν ανώτερο σε όλο το παιχνίδι και κινδύνεψε μόνο στη διπλή ευκαιρία των Κρητικών στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τελικά πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο του στο πρωτάθλημα.

Στο 20ό λεπτό του ματς, ο αρχηγός της ομάδας από την Νέα Σμύρνη είδε την μπάλα να βρίσκεται μπροστά του και με τακουνάκι από την καρδιά της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Χανιά είχαν την στιγμή τους για να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σπουδαία διπλή ευκαιρία που δυστυχώς δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58′ Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός)

Χανιά: Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από