Αστέρας Τρίπολης Β’ – Πανιώνιος 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν…

Αστέρας Τρίπολης Β’ – Πανιώνιος 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν…

Απώλεια στην πρεμιέρα της Super League 2 για τον Πανιώνιο που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Β' στην Τρίπολη. Χωρίς σκορ και το Διαγόρας-Μακεδονικός.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» σε ισάριθμα ματς της πρεμιέρας του Β΄ ομίλου, το πέμπτο και τελευταίο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, δεν ανέδειξε νικητή.

Αστέρας Τρίπολης Β’ και Πανιώνιος «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 4′, με την προβολή του Κωστέα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσικίνιο έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Conference League (pic)

Η συνέχεια ανήκε στους Νεοσμυρνιώτες που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β’ (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63′ Σαμπάϊο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (75′ Κάρδαρης), Κωστέας (63′ Μπατζώνης), Οκό (82′ Κεδίκογλου).

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (76′ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (86′ Γροντής), Φελίσιο, Μπούσης, Νοικοκυράκης (86′ Μπουρλάκης), Γκίνη (70′ Ενγκουέμ), Τσορνομάζ, Βενάρδος.

Για τον Βόρειο όμιλο, στο 0-0 έμειναν ο Διαγόρας με τον Μακεδονικό, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 45′ λόγω αποβολής του Ολιβέρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ