Ρίχνει «βόμβα» με Τσερίσεβ ο Πανιώνιος (pic & vid)

Ρίχνει «βόμβα» με Τσερίσεβ ο Πανιώνιος (pic & vid)

Ο Ντένις Τσερίσεβ, που στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, συμφώνησε με τον Πανιώνιο ο οποίος ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή.

Σε μία τεράστια μεταγραφή προχώρησε ο Πανιώνιος που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ντένις Τσερίσεβ που έχει κάνει σπουδαία καριέρα κυρίως στην Ισπανία. Ο 34χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Ρωσία έρχεται στην Πλατεία για να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» να επιστρέψουν στη Super League.

Ο έμπειρος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ, με την πρώτη ομάδα της οποίας μετρά επτά συμμετοχές και έχει κατακτήσει το Champions League τη σεζόν 2015-16. Με τη Βαλένθια έχει 122 ματς με 11 γκολ και 12 ασίστ ενώ με τη Βιγιαρεάλ έχει 90 ματς με 11 γκολ και 15 ασίστ. Μετρά 33 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα, με την οποία συμμετείχε στο EURO 2020 και πέρσι έπαιξε στη Serie B με την Βενέτσια καταγράφοντας δέκα συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Λιόν – Μαρσέιγ 2-3: Απίστευτοι Μασσαλοί, έδειξαν τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev.

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ