Ισόπαλοι χωρίς σκορ ΠΑΟΚ Β΄ και Ηρακλής (0-0) – Πέρασε από την Ηλιούπολη το Αιγάλεω (1-3)

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β' με τον Ηρακλή, ενώ το Αιγάλεω πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Ηλιούπολης με 3-1.

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον ΠΟΤ Ηρακλής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσουν σε κάποιο γκολ – ανάμεσά τους κι ένα δοκάρι – ωστόσο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άντεξαν παρά το ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο σχεδόν από το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Τέσσερα στα τέσσερα (με το χθεσινό 1-0 της ΑΕΚ Β’ στην Πάτρα) τα «διπλά» στο ξεκίνημα του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Την αρχή έκανε η Καλαμάτα στα «Πρριβόλια», όπου νίκησε 2-1 με ανατροπή τα Χανιά και αργότερα τη… σκυτάλη πήραν, Αιγάλεω και Κηφισιά, που πέτυχαν μεγάλες εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-1 και 2-0 επί των Ηλιούπολης και Παναργειακού αντίστοιχα.

Η Κηφισιά έδειξε με το… καλησπέρα ότι στόχος της είναι η άμεση επάνοδος στην κορυφαία κατηγορία, επικρατώντας με 2-0 του Παναργειακού στο Αργος, με τον Μάναλη να σκοράρει στο 44′ και 49′.

Το «Σίτι» πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι με την Ηλιούπολη, χάρις στα γκολ των Νταβιότη, Βάρκα και Ζιουλή, ενώ ενδιάμεσα (στο 57′) οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αλμέιδα.

Νωρίτερα, με γκολ του Ντιγκινί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Καλαμάτα έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια από την Κρήτη, επικρατώντας με σκορ 2-1 των Χανίων, στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της Super League 2.

Ο Τσέλιος είχε ανοίξει – με κεφαλιά – το σκορ για τους οικοδεσπότες στο 23ο λεπτό, αλλά ο Μορσέϊ ισοφάρισε με σουτ στο 76′ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, πριν ο Ντιγκινί «υπογράψει» την ανατροπή.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής 0-0

Χανιά-Καλαμάτα 1-2

Ηλιούπολη-Αιγάλεω 1-3

Παναργειακός-Κηφισιά 0-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από